VitaProduct olakšava gradnju vaših objekata.


Generalni smo zastupnici ISOTEX-a za područje Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Uzeli smo u obzir sve vaše potrebe, analizirali sve mogućnosti i na kraju odabrali sisteme gradnje koji će svaku vašu dilemu oko izbora materijala u potpunosti otkloniti.

 

Ako tražite materijale koji su potpuno ekološki, sa izuzetno visokim stepenom uštede energije, sa odličnom zvučnom i toplotnom izolacijom, otporne na zemljotrese, požare i eksplozije, onda ste na dobrom mjestu.

Jednostavan sistem ugradnje znatno ubrzava ovaj proces, što značajno smanjuje cijenu koštanja kompletne investicije. Osim toga, investitori dobijaju i više korisnog prostora u objektima, jer su zidovi sa ISOTEX materijalima tanju, uz istu ili bolju izolaciju.

Svim našim kupcima, bilo da se radi o investitorima, građevinskim firmama ili fizičkim licima, naši timovi stoje na raspolaganju. Informacije, katalozi, podrška u tehnološkom, prodajnom ili marketinškom procesu, savjeti za efikasniju gradnju... sve to možete dobiti kod nas.

Uvažavamo vaša mišljenja, savjete i prijedloge, kako bismo još više poboljšali naše procese. Javite nam se i zajedno sa nama kreirajte ljepše i ugodnije radno i životno okruženje. Dobro došli!


Tradicija i istorija

ISOTEX je još 1985. godine počeo da proizvodi i prodaje cementom vezane drvene vlaknaste blokove u Italiji, nakon što je ovaj sistem gradnje već bio u upotrebi u Nemačkoj od 1946. godine.

U zadnjih nekoliko godina, preko 400.000 domova širom Evrope je izgrađeno sa ISOTEX sistemima, od kojih je oko 80.000 samo u Italiji. Naši proizvodi postali su sinonim za kvalitetna rješenja u građevinarstvu, zahvaljujući visokom stepenu posvećenosti tehničara, graditelja i krajnjih korisnika ISOTEX kompaniji i njenim proizvodima.

Proizvodnja se u cijelosti odvija u našoj fabrici, na mašinama nove generacije, koje su potpuno automatizovane i projektovane za visokokvalitetne i precizno izrađene proizvode.