Uslovi korištenja

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korištenje sajta ISOTEX®Vitaproduct d.o.o. (vitaproduct.com – u daljem tekstu “internet sajt”) podleže ovim uslovima korištenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korištenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korištenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korištenja bez ograničenja, molimo vas da napustite vitaproduct.com.

Uslovi korištenja

1. Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Vitaproduct d.o.o. ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu firme renomirane Italijanske firme ISOTEX® kao ovlaštenog nosioca prava. Korištenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korištenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Vitaproduct d.o.o. će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj mjeri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

2. Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promjene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obavještenja. Međutim, Vitaproduct d.o.o. se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu.

Takođe, Vitaproduct d.o.o. ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu su uglavnom preuzete od renomirane italijanske firme ISOTEX® koja posjeduje sve sertifikate EU kroz testove iz raznih oblasti.

3. Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Vitaproduct d.o.o. nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korištenja ili je u nekoj vezi sa korištenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

4. Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Vitaproduct do.o.. Takvi linkovi su obezbjeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija.

Vitaproduct d.o.o. ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbjednost ovih sajtova.

5. Izmjena uslova korištenja

Vitaproduct d.o.o. može u svakom trenutku izmjeniti ove uslove korištenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korištenja sadržanim u izmjenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posjetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korištenja.

6. Politika privatnosti

Vitaproduct d.o.o. čuva privatnost svih posjetilaca svog internet sajta i štiti lične podatke posjetilaca internet sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja slijedi kako biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate.