Ušteda troškova
606
page-template-default,page,page-id-606,bridge-core-2.6.6,non-logged-in,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Device Frame

KOMFOR I KVALITET

 

Isotex blokovi se postavljaju bez spojnica od cementa ili ljepila, a mala težina i žilavost bloka omogućuju nevjerovatnu brzinu gradnje. Jednom operacijom postavljanja bloka riješavate antiseizmičku konstrukciju (oplatu za beton i armaturu), toplotnu i zvučnu izolaciju, dobijate siguran vatrootporan objekat od ekološki prihvatljivog materijala.
Isotex blokovi su jako praktični za provođenje instalacija (urezivanje kanalica, postavljanje kablova itd…) a takođe Isotex zidovi su pogodni za pričvršćivanje polica, namještaja, bojlera i kuhinjskih elemenata zahvaljujući jakoj stijenki bloka koja je pogodna za zavrtanje.
Nakon formiranja zida od Isotex blokova zid je otporan na potrese, termoizolovan i zvučno izolovan bez naknadnih intervencija i dodavanja dodatnih slojeva na stijenku bloka.
Brzina slaganja Isotex blokova kao i izostanak naknadnih operacija na poboljšanju karakteristika zida rezultuju znatnom uštedom vremena, a time i troškova u gradnji.
Iz svega prethodno navedenog, zaključak je lako izvesti, u ekonomskoj analizi koja uzima u obzir različite faze i segmente gradnje kao što su: konstruktivni radovi, izolaterski radovi, završne obrade, drugi radovi, vrijeme izgradnje objekta, potreban broj ljudi itd… Isotex sistem gradnje nesumnjivo daje najbolji odnos cijene i kvaliteta u poređenju sa drugim sistemima gradnje i materijalima koji se koriste u građevinarstvu.

Postavljanje blokova bez spojnica smanjuje vrijeme i troškove gradnje

 

Uzimajući u obzir da troškovi radne snage iznose 50% troškova izgradnje jednog objekta, jasno je zašto se se isplati graditi sa Isotex-om s obzirom da je Isotex razvio svoj sistem gradnje na način da znatno smanjuje broj radnika i časova rada na gradilištu. Isotex-ov adut u gradnji je taj da se jednostavnim i brzim postupkom gradnje ispunjavaju svi evropski zahtjevi i standardi u građevinarstvu. Pored toga što Isotex sistem gradnje sa blokovima i međuspratnim pločama savršeno zadovoljava: antiseizmičke, protivpožarne, ekološke propise i obezbjeđuje sav komfor življenja u objektu, on takođe skraćuje vrijeme od trenutka započete izgradnje objekta do useljenja u objekat. Zbog preciznosti sistema i jasnih pravila montaže Isotex blokova i međuspratnih ploča, značajno je smanjena i mogućnost pojave grešaka tokom izgradnje objekta počevši od konstruktivne faze do faze instalaterskih radova. Kao konačni rezultat dobijate kvalitetan objekat po manjoj cijeni od standardne gradnje.

Device Frame