Zvučna izolacija
618
page-template-default,page,page-id-618,bridge-core-2.6.6,non-logged-in,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

ZVUČNA IZOLACIJA

Device Frame

Prva klasa i najbolje performanse akustične izolacije

 

Zvučna izolacija je vrlo važna u pogledu udobnosti stanovanja. Zbog toga Isotex nudi proizvode i tehnička rješenja za vanjske i unutrašnje zidove, međspratne ploče i sigurno vrhunski izolovane krovne ploče, kako bi izolovao objekat od buke iz okoline. Kombinacija betona i drvo-cementa, koja čini ISOTEX nosivi zid, dizajnirana je da apsorbira buku na različitim frekvencijama, jer je drvo-cementna stijenka vlaknast materijal, a beton osigurava masu. Zahvaljujući ovim određenim karakteristikama, ISOTEX rješenjima i proizvodima postiže se klasa I u zvučnoj izolaciji, što je najbolja klasa koja se može postići u pogledu zvučne izolacije zidova.
Ispod su certifikati dobijeni od testiranja naših proizvoda u području zvučne izolacije, koji omogućavaju klasifikaciju zgrade.

SERTIFIKATI

 

 

Sertifikat HD 38/13 Grafit

 

 

 

 

Sertifikat HD 44/18 Grafit

 

 

 

 

Sertifikat HB 30/19

 

 

 

 

Sertifikat HB 25/16

 

 

 

 

Sertifikat HB 44/15-2

 

 

 

 

Sertifikat izolacije podova

 

 

 

 

Sertifikat prenosa buke koraka

 

 

 

 

Sertifikat akustike – ANIT

 

 

STUDIO ANIT

Kako doći do 1. klase akustične izolacije sa Isotex sistemom konstrukcije?