Uživajte u tišini i spokoju uz ISOTEX® sistem zvučne izolacijeISOTEX® sistem gradnje je vrhunsko rješenje za sve one koji žele stvoriti mirno okruženje u svojim domovima, kancelarijama ili bilo kojem drugom prostoru. Sa svojom inovativnom tehnologijom, ISOTEX® se bori protiv buke i osigurava da vaše okruženje bude mirno i ugodno.

ISOTEX® blokovi su posebno dizajnirani da apsorbuju (8db) i blokiraju zvukove izvana ili između prostorija (61db), pružajući vam mir i tišinu. Bilo da živite u gradu sa prometnom bukom, ili imate komšije koji vole glasnu muziku, Isotex će biti vaš saveznik u stvaranju oaze mira u kojoj možete biti potpuno spokojni.

ISOTEX® međuspratne ploče smanjuju prenošenje zvuka između etaža (53db), čime stvaraju miran i udoban prostor za vašu porodicu. Bilo da se radi o stambenim ili komercijalnim objektima, Isotex međuspratne ploče pružaju izvanrednu zvučnu izolaciju koja smanjuje prenošenje zvuka, uključujući udarce, korake, muziku i ostalu buku koja može ometati unutrašnji komfor.

Kako Isotex® djeluje?

Kako ISOTEX® djeluje?

Kako ISOTEX® djeluje? ISOTEX® blokovi i međuspratne ploče se između ostalog prave od drveta smreke koja apsorbuje zvukove različitih frekvencija i nedozvoljava jeku i eho unutar prostorija a masivnost armirano-betonskog sloja zaustavlja daljni prodor zvuka. Njegova višeslojna struktura i specijalno dizajnirani materijali osiguravaju da buka ostane izvan vašeg svijeta, čime vam omogućuje potpuni spokoj u vašem prostoru.

Osim što stvara tihu atmosferu, Isotex također pruža izvrsnu toplotnu izolaciju. To znači da će vaš dom biti ugodno topao zimi i osvježavajuće hladan ljeti, čime ćete smanjiti potrebu za upotrebom klima uređaja i grijanja. To je dobro ne samo za vaš novčanik, već i za okoliš! 

Nemojte dopustiti da buka ometa vašu svakodnevicu! Odaberite ISOTEX® sistem gradnje i stvorite dom u kojem možete uživati u miru i tišini.

Dijeli: